Monday, December 13, 2004

hari ini, setahun yang lalu

Sun dogs fire on the horizon
Meteor rain stars across the night
This moment may be brief
But it can be so bright
Reflected in another source of light
When the moment dies
The spark still flies
Reflected in another pair of eyes

Dreams are sometimes catching
Desire goes to my head
Love responds to your invitation
Love responds to imagination

Respond, vibrate, feed back, resonate


***chain lightning - rush***

Happy first anniversary, honey!

Thursday, December 09, 2004

bete

imagine...

elo bangun pagi dengan hati kesal
elo brangkat ke kantor masih dengan perasaan dongkol
sampe kantor elo ditelpon customer yang bawelnya naudzubilah..doi minta dikirim perincian kredit via sms krn dia gak punya mesin fax! (jempol pegel tauuu!!)
report yang udah selesai kemarin dikembalikan dengan hormat oleh si bos untuk direvisi ulang (two reports, that is...)
orang yang seharusnya elo kontak untuk minta tambahan data sehubungan dengan revisi report tadi ternyata lagi di luar kota dan tidak bisa diganggu
pas mo makan siang bareng teman-teman, ternyata semua orang mau pergi dan di kantor engga ada orang yang jaga...daripada terjadi deadlock, elo ngalah jagain kantor..

....................



arrrrrgggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Sunday, November 21, 2004

Soledad




Kucing baru kami, namanya Soledad --- abis kerjaan lari-lari trus soledat-an di lantai...hehehe...

Saturday, November 06, 2004

(Lagi-lagi) Lesson from the Kitchen

Menjelang lebaran gini jangan lupa BELI elpiji SEREP!
Paling nyebelin, kalo tengah-tengah bikin kaastengels, tau-tau oven mati gara-gara gasnya abis...hiks :(

Saturday, September 18, 2004

pada akhir minggu...

i just love weekends...
setelah satu minggu berkutat dengan pekerjaan yang benar-benar gue benci, gue amat-sangat menghargai dua hari libur setiap akhir minggu.
(apalagi weekend ini bertambah panjang berkat pilpres putaran II :) Yayyyy!!)
(plus my boss is taking a leave on tuesday....that's an extra Yaaaayyyy!!!)

eniwey, untuk menikmati hari sabtu ini gue memanjakan diri dengan tidur sampe jam 8 (hehe...), create a light breakfast for my hubby (salami sandwich + syusyu will do it ;), tizi's chocolate cake leftover & low-fat-hi-cal choco milk for me and wash some dishes........(hik,pembokat pulang dalam rangka nyoblosh)

jam 11 --- o ow...time to fix some lunch!
apa yah, males masak neh...tapi mo beli makan ke luar juga males, soalnya blom mandi.
oh well, setelah ngacak-ngacak kulkas beberapa saat, i decided to make potato salad and sachlik2an (maxudnya sih sachlik, tp berhubung bahan-bahan terbatas, jadi alakadarnyadeh...)

here we go....rebus kentang, rebus telor....kupas kentang, potong kotak-kotak, kupas telor, ancurin. Campur : kentang, telor, seledri cincang, mayones, susu kental manis, sedikit mustard, sedikit merica, sedikit lemon juice, di-ubleg-ubleg. Done, put it in the fridge.

okay, sachlik...dada ayam, potong kotak-kotak...sosis, potong rada tebel...bawang bombay, potong kotak-kotak...paprika, potong kotak-kotak....darn, mestinya pake tomat nih, tapi ternyata di kulkas ga ada persediaan :(
Campur : saos tomat + kecap + margarin, rendam dada ayam di situ.
Ambil tusuk sate, susun : ayam, bombay, sosis, paprika, ayam, dst.
Oles pake campuran sos tomat, kecap & margarin...panggang di oven!

Get the potato salad out of fridge, put it on a serving bowl.
Susun sachlik di piring saji.
Bikin ice lemon tea di pitcher and tadaaaaaa...lunch is ready :)

Seperti biasa, karena gue dan hubby cuma berdua aja, kalo makan kita selalu di depan tipi (gelar karpet, red.).

It's kinda romantic, you know...he he...



Monday, August 30, 2004

quiz...quiz...quiz...


BLUE



You give your love and friendship unconditionaly. You enjoy long, thoughtful conversations rich in philosophy and spirituality. You are very loyal and intuitive.




Find out your color at Quiz Me!


Thursday, August 05, 2004

Super Woman

Karyn White

Early in the morning I put breakfast at your table,
and make sure that your coffee has its sugar and cream...
Your eggs are overeasy, your toast unlikely,all that's missing is your morning kiss that used to greet me...
Now you say the juice is sour, it used to be so sweet,and I can't help but to wonder if you're talking about me...
We don't talk the way we used to talk, it's hurting so deep,I've got my pride, I will not cry, but it's making me weak

I'm not your superwoman...
I'm not the kind of girl that you can let down,and think that everything is okay...
Boy I am only human...
This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me


I fought my way through the rush hour trying to make it home just for you...
I want to make sure that your dinner will be waiting for you...
But when you get there, you just tell me you're not hungry at all,you said you'd rather read the paper and you don't want to talk...
You like to think that I'm just crazy when I say that you've changed,I'm convinced I know the problem, you don't love me the same..
You're just going through the motions and you're not being fair,I've got my pride, I will not cry, still I can't help but care...


I'm not your superwoman...(oh no no no!!!)
I'm not the kind of girl that you can let down and think that everything is okay...
Boy I am only human...(I'm only human!!!)
This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me...


Oooh, baby!!!Look into the corners of your mind,I'll always be there for you through good and bad times,but I can't be the superwoman that you want me to be...
I'll give my everlasting love if you'll return love to me..


I'm not your superwoman...
I'm not the kind of girl that you can let downand think that everything is okay...
Boy I am only human...
This girl needs more than occasional hugs a token of love from you to me


If you feel it in your heart and you understand me,
stop right where you are, everybody sing along with me!(hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo...)
I'm the kind of girl that can treat you so sweet, but you got to realize that you got to be sweeter to me...
I need love, I need just your love,
I'm not your superwoman


---------------


Ada yang punya MP3 lagu ini...?

Saturday, June 19, 2004

Another lesson from the kitchen...

JANGAN PERNAH ngupil setelah ngulek sambel.
Gak enak banget, sumpah...

Sunday, April 25, 2004

Janjiku

SAYA BERJANJI AKAN MEMPERLAKUKAN SETIAP PERKAKAS DAPUR SESUAI DENGAN FUNGSINYA MASING-MASING
SAYA BERJANJI AKAN MEMPERLAKUKAN SETIAP PERKAKAS DAPUR SESUAI DENGAN FUNGSINYA MASING-MASING
SAYA BERJANJI AKAN MEMPERLAKUKAN SETIAP PERKAKAS DAPUR SESUAI DENGAN FUNGSINYA MASING-MASING
SAYA BERJANJI AKAN MEMPERLAKUKAN SETIAP PERKAKAS DAPUR SESUAI DENGAN FUNGSINYA MASING-MASING
SAYA BERJANJI AKAN MEMPERLAKUKAN SETIAP PERKAKAS DAPUR SESUAI DENGAN FUNGSINYA MASING-MASING
...100x

Yes, I'm punishing myself after using my mom's corningware for FRYING...the result? A black, sticky burnt on it...AAAARRRRRRRRGGGGGGHHHHHH!!!!

Monday, April 12, 2004

New Housewife on the Block

Kriiiiiiing...
Mom : "Halo?"
Me : "Halo, Mamah ya?"
Mom : "Iya...ada apa Pit, tumben telpon siang-siang?"
Me : "Ngga, cuma mo nanya...kalo bikin sayur bening cuma pake bawang merah, gula ama garem aja kan?"
Mom : "Iya...emang kamu mo masak?"
Me : "He-eh, tp bingung abis kata Embah pake serai trus pake...dst...dst...dst...malah bingung"
Mom : "Ya bisa aja sih, tp enakan yg simpel aja....pake jagung aja dikit, enak juga kok"
Me : "Ok deh, thx Mah...Udah dulu ya, takut si Bos dateng :D"
Mom : "Lah, pake telpon kantor? Bandel dasar..."
Me : "He he he..."



Di rumah...
Me : "Yang..."
Him : "Hmmm?"
Me : "Aku cape..."
Him : "Kecian..."
Me : "Malem ini makan indomie aja ya?"
Him : "...."
Me : "Pake telor, pake toge, pake seledri ama cabe rawit..."
Him : "Okeh..."
Gusti, betapa bersyukurnya aku punya suami yang makannya nggak rewel :)


Besoknya, di rumah juga...
Him : "Yang, kamu dah bayar listrik?"
Me : "Blom sempet nih...ampe tanggal 20 kan? Santai aja deh, baru tanggal 15 ini...."



Beberapa hari kemudian...
Him : "Yang, kamu dah bayar listrik kan? Udah tanggal satu lho..."
UPS!!
Me : "Maap yang, aku lupa..."

Sunday, March 14, 2004

..scribbling

So many things had happen in the past few months --- life after marriage, moving to a new house, being pregnant and losing it, conflict with my boss etc..etc.

I need to write something, tapi mulainya gimana ya? Puyeng...